Om

Bliv inspireret til bæredygtig madlavning nu

Her kan du læse om vores mission, værdier og historie, der er kernen i arbejdet for en bæredygtig fremtid gennem mad.

Bæredygtige måltider begynder her

Mød de passionerede eksperter bag vores mission om bæredygtig mad.

Sofie Jensen

Kostspecialist

Sofie har mange års erfaring inden for bæredygtig madlavning og ernæring.

Mads Pedersen

Opskriftudvikler

Mads er kendt for sin kreativitet i at skabe unikke, bæredygtige opskrifter.

Emma Larsen

Madteknolog

Emma er ekspert i madteknologi og arbejder med innovative løsninger.

Jonas Kristensen

Teamleder

Jonas excellerer i strategisk ledelse og sikrer projektets succes.

Mads Pedersen

Opskriftudvikler

Mads er kendt for sin kreativitet i at skabe unikke, bæredygtige opskrifter.

Emma Larsen

Madteknolog

Emma er ekspert i madteknologi og arbejder med innovative løsninger.

Jonas Kristensen

Teamleder

Jonas excellerer i strategisk ledelse og sikrer projektets succes.

Sofie Jensen

Kostspecialist

Sofie har mange års erfaring inden for bæredygtig madlavning og ernæring.

Mad med god samvittighed har ændret måden, jeg tænker på mad, og deres opskrifter er fantastiske.

Maria J.

Bæredygtighedscoach