Go Back

Granola med kokosflager - klar på 15 minutter

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 1 stort glas

Ingredienser

  • 2,5 dl havregryn
  • 2 dl kokosflager
  • 1 dl mandler
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 2 spsk. hørfrø
  • 3 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. ahornsirup
  • evt. hakket chokolade

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Gør en bageplade klar med bagepapir.
  • Hak mandler. Bland alle de tørre ingredienser samme i en stor skål.
  • smelt kokosolie og ahornsirup over et vandbad. Når det er smeltet, røres det sammen med de tørre ingredienser.
  • Hæld det ud på bagepladen og sæt ind i ovnen. Rør i det undervejs. Den skal cirka være i ovnen i 10 minutter, men det afhænger meget af ovnen. Den er færdig, når den er gyldenbrun.
  • Lad den køle af og bland eventuelt lidt hakket chokolade i den.
  • Spis den med det samme eller gem den til de kommende dage.