Go Back

Mac no cheese

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

  • 6 mellemstore kartofler
  • 1 mellemstor gulerod
  • 1 lille rødløg
  • 8 spsk. gærflager
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. revet muskatnød
  • 0,5 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. sød sennep
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. smørbar
  • 1 spsk. citronsaft
  • 0,5-1 dl. kokosmælk eller usødet plantemælk
  • lidt af kogevandet fra grøntsagerne

Andet

  • Din favorit pasta

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og guleroden og skær kartoflerne i både og guleroden i små stykker. Skræl løget og skær det i både. Kog det i en gryde, indtil du kan stikke en gaffel igennem grøntsagerne. Det tager cirka 10 minutter.
  • Når grøntsagerne har kogt færdigt, tilsættes de i en god blender sammen med alle de resterende ingredienser. Blend det hele god sammen, indtil du opnår en super cremet konsistens uden nogle klumper.
  • Kog din favoritpasta, som anvist på pakken. Når pastaen er kogt færdig, drænes det for vand og saucen tilsættes og blandes godt sammen med pastaen. Varm retten op igen på lav varme. Smag evt. til før du serverer retten. Velbekomme!