Go Back

Magiske snickers bidder - glutenfri og ultra lækre

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 2 timer 10 minutter
Samlet tid 2 timer 25 minutter
Antal 6 barer

Ingredienser

Bund:

  • 1 dl usødet peanutbutter
  • 2 spsk. kokosfibermel
  • 2 spsk. ahornsirup

Karamel:

  • 12 små friske dadler
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. vaniljesukker

Chokolade

  • 60 g. mørk chokolade gerne med 75% kakao eller derover
  • 2 tsk. kokosolie

Andet:

  • 2 håndfulde saltede peanuts

Sådan gør du

  • Bland peanutbutter, kokosfibermel og ahornsirup sammen i en skål. Herefter tages det over i en form, beklædt med bagepapir, der måler 15x10 cm. Mas det godt ned i formen. Bunden skal helst være helt glat.
  • Tag stenene ud af dadlerne og mas dem med en gaffel i en skål. Tilsæt vand og vaniljesukker. Mas det godt sammen indtil der ikke er nogle klumper.
  • Tag karamellen på bunden og fordel det godt ud. Tag herefter peanuts på karamellen og pres dem blødt ned, så de sidder fast. Stil det i fryseren i mindst 2 timer eller til næste dag.
  • Smelt chokolade sammen med kokosolie over et vandbad og hæld det herefter over snickers bidderne. Stil det i fryseren i minimum 10 minutter inden de skæres ud og spises.