Denne veganske kartoffelsalat er det perfekte tilbehør til sommerens grillaftener. Den er cremet, smagfuld og vendt med krydderurter samt radiser og rødløg for ekstra sprødhed.


For mange af os markerer serveringen af kold kartoffelsalat starten på sommeren. Med denne opskrift kan du nemt lave en lækker kartoffelsalat, der kan stå på køl lige op til servering. I opskriften fremgår alle ingredienser samt mængden af kartofler og dressing. De andre elementer fremgår ligeledes, men mængden af disse kan du tilføje efter smag og behov.
Hvis du laver denne opskrift, må du endelig dele, hvad du synes om den i kommentarfeltet. Velbekomme og rigtig god sommer!

Prøv også:
Kartoffelsalat
Antal 4 personer
Ingredienser
- 650 g. nye kartofler kogte og afkølede
- 85 g. sojayoghurt
- 60 g. mayonnaise
- 2 tsk. dijonsennep
- Evt. 2 tsk. grov sennep
- 1-2 spsk. citronsaft
- Salt
- Peber
- Dild finthakket
- Purløg finthakket
- Evt. rødløg finthakket
- Radiser skåret i tynde skiver
Pynt:
- Purløg finthakket
- Dild finthakket
- Radiser skåret i tynde skiver
- Evt. karse
Sådan gør du
- Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, citronsaft, salt og peber sammen. Sæt på køl.
- Skær kartoflerne i mindre stykker.
- Sammensæt nu kartoffelsalaten ved at vende kartoflerne blidt sammen med dressingen og de klargjorte grøntsager. Smag eventuelt til med salt og peber. Sæt på køl i 1-2 timer.
- Inden servering pyntes den med purløg, dild, radiser og eventuelt karse.
Skriv et svar