• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Velkommen!
  • Hjem
  • Opskriftindeks
  • Recipes in collaboration with Eden Jaxx
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Opskriftindeks » Mindre retter » Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

25. juni 2023 Leave a Comment

Denne veganske kartoffelsalat er det perfekte tilbehør til sommerens grillaftener. Den er cremet, smagfuld og vendt med krydderurter samt radiser og rødløg for ekstra sprødhed.

For mange af os markerer serveringen af kold kartoffelsalat starten på sommeren. Med denne opskrift kan du nemt lave en lækker kartoffelsalat, der kan stå på køl lige op til servering. I opskriften fremgår alle ingredienser samt mængden af kartofler og dressing. De andre elementer fremgår ligeledes, men mængden af disse kan du tilføje efter smag og behov.

Hvis du laver denne opskrift, må du endelig dele, hvad du synes om den i kommentarfeltet. Velbekomme og rigtig god sommer!

Prøv også:

  • Lækker proteinrig salat
Udskriv Pin

Kartoffelsalat

Forb. tid 15 minutter minutter
Tilb. tid 10 minutter minutter
Samlet tid 25 minutter minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 650 g. nye kartofler kogte og afkølede
  • 85 g. sojayoghurt
  • 60 g. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • Evt. 2 tsk. grov sennep
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Dild finthakket
  • Purløg finthakket
  • Evt. rødløg finthakket
  • Radiser skåret i tynde skiver

Pynt:

  • Purløg finthakket
  • Dild finthakket
  • Radiser skåret i tynde skiver
  • Evt. karse

Sådan gør du

  • Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, citronsaft, salt og peber sammen. Sæt på køl.
  • Skær kartoflerne i mindre stykker.
  • Sammensæt nu kartoffelsalaten ved at vende kartoflerne blidt sammen med dressingen og de klargjorte grøntsager. Smag eventuelt til med salt og peber. Sæt på køl i 1-2 timer.
  • Inden servering pyntes den med purløg, dild, radiser og eventuelt karse.

Filed Under: Alle opskrifter, Hjem, Mindre retter, Opskriftindeks Tagged With: Glutenfri, tilbehør

Previous Post: « Romesco spread
Next Post: Green Goddess Sauce »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til mit plantebaserede univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Jeg hedder Laura, er 22 år og bosat i København. Jeg har en stor passion for plantebaseret madlavning og ønsker gennem denne blog at vise dig, hvor nemt og lækkert det kan være  samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser.

Læs mere.

Anbefaling af…

Denne veganske kartoffelsalat er det perfekte tilbehør til sommerens grillaftener. Den er cremet, smagfuld og vendt med krydderurter samt radiser og rødløg for ekstra sprødhed. For mange af os markerer serveringen af kold kartoffelsalat starten på sommeren. Med denne opskrift kan du nemt lave en lækker kartoffelsalat, der kan stå på køl lige op til…

Læs mere

These crispy smashed potatoes are the ultimate companion for the most exquisite Green Goddess Sauce you’ll ever create. Prepare your taste buds for a match made in culinary heaven! Ingredients: 500 g. medium white potatoes4 tbsps. olive oilSalt, to taste1/2-1 tsp. onion powder1 tbsp. parsley, finely chopped Method: Did you know? On my Instagram, you…

Læs mere

Copyright © 2023 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme