• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Velkommen!
  • Opskriftindeks
  • Hjem
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Alle opskrifter » Snickers is – uden raffineret sukker

Snickers is – uden raffineret sukker

31. august 2020 Leave a Comment

Tilbage i januar kreerede vi en opskrift på snickers bidder, der – som nævnt i opskriften – er magiske. De kræver nemlig få ingredienser, og så er de lette at bikse sammen. Disse snickers is er inspireret af den opskrift og har blot ét ekstra lag.

Is året rundt?

Det er ved at være efterår, men det betyder bestemt ikke, at vi ikke skal nyde en is en gang imellem. Vi er måske lidt atypiske, men vi spiser også gerne risengrød om sommeren og drikker iskaffe om vinteren. Andre, der er på samme måde som os? Tilbage til snickers isene! De har fem lækre lag og består af 11 simple ingredienser. What’s not to like?

Disse snickers is er:

  • fulde af smag
  • lavet af simple ingredienser
  • mættende
  • uden raffineret sukker
  • perfekte som dessert eller snack

Så hop i køkkenet og tilbered disse smagfulde snickers is. De er dog først klar om et par timer, men de er hele ventetiden værd! Hvis du laver denne opskrift, må du meget gerne dele det med os på instagram, hvor vi hedder @madmedgodsamvittighed.

Udskriv Pin

Snickers is – uden raffineret sukker

Samlet tid 3 timer 30 minutter
Antal 6 isbarer

Ingredienser

Bund:

  • 1 dl usødet peanut butter
  • 2 spsk. kokosfibermel
  • 2 spsk. ahornsirup

Is:

  • 1 dl cashewnødder, der har været i blød i kogende vand i 30 minutter
  • 2 spsk. fuldfed kokosmælk eller plantemælk for en mindre "fed" udgave
  • 1 spsk. ahornsirup

Karamel:

  • 10 små friske dadler
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. vaniljesukker

Chokolade:

  • 60 g. mørk chokolade gerne med 75% kakao eller derover
  • 2 tsk. kokosolie

Andet:

  • 2 håndfulde saltede peanuts

Sådan gør du

  • Rør peanut butter, kokosfibermel og ahornsirup sammen i en skål. Herefter tages det over i en form beklædt med bagepapir. Vi bruger en form, der er 15×10 cm. Mas det godt ned i formen. Bunden skal være helt glat.
  • Blend cashewnødder, kokosmælk og ahornsirup sammen i en minihakker til en ensartet konsistens. Hæld det på bunden og fordel det jævnt. Stil det i fryseren i 1-2 timer eller indtil det er frossent.
  • Tag stenene ud af dadlerne og mos dem med en gaffel i en skål. Tilsæt vand og vaniljesukker. Mos det godt sammen indtil det er en jævn masse. Fordel det på snickers isen og herefter peanuts. Pres dem lidt ned så de sidder fast i dadelmassen. Stil det i fryseren i 1/2-1 time.
  • Smelt chokolade sammen med kokosolie over et vandbad og hæld det herefter over snickers isen. Stil det i fryseren i minimum 10 minutter inden den skæres ud i 6 barer, eller hvad du foretrækker. Spis dem 5-10 minutter efter du har taget dem ud af fryseren. De skal nemlig ikke være helt frosne, når de spises.

Filed Under: Alle opskrifter, Opskriftindeks, Søde sager Tagged With: dessert, is, snack

Previous Post: « Lasagne med svampe og linser
Next Post: Moussaka »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til vores veganske univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Vi hedder Emma Sofie og Laura og er et søskendepar fra København på hhv. 21 år og 25 år. Vi har en stor passion for den veganske livsstil og madlavning og ønsker gennem denne blog at vise jer, hvor nemt og lækkert det kan være at spise vegansk samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser.

Copyright © 2022 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme