• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Velkommen!
  • Opskriftindeks
  • Hjem
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Opskriftindeks » Rabarbercrumble

Rabarbercrumble

21. juli 2020 Leave a Comment

Mmhhh denne opskrift på rabarbercrumble er simpelthen for god til ikke at dele med jer! Jeg har allerede bagt den mange gange denne sommer, så det håber jeg også, I kommer til.

Rabarber crumble er både syrligt fra rabarberne og sødt fra crumblen og har et dejligt hint af vanilje. Med yoghurt, is eller flødeskum til, er denne dessert ren magi. Det er en vidunderlig dessert at servere om sommeren, som ovenikøbet er utrolig hurtig og nem at bikse sammen.

Rabarberne bliver dejligt bløde i ovnen og får den fineste farve og crumblen bliver godt sprød. Den søde, sprøde crumble er et perfekt modspil til de syrlige, bløde rabarber. Server den om eftermiddagen med en god kop kaffe til, eller som en dessert om aftenen. Den kan også spises til morgenmad, hvis man vågner op med en ekstra sød tand – det har jeg i hvert fald gjort før.

Hvis du er vild med crumble, kan du også prøve vores opskrift på den bedste æblecrumble:

  • Æblecrumble med varmende krydderier
Udskriv Pin

Rabarbercrumble

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter

Ingredienser

Rabarberne:

  • 200 g. rabarber
  • 2 tsk. vaniljesukker

Crumblen:

  • 50 g. hvedemel
  • 50 g. havregryn (vi brugte grovvalsede)
  • 100 g. sukker
  • 100 g. smørbar
  • evt. hakkede mandler og/eller marcipan

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Skyl rabarberne godt og skær dem i 2 cm. stykker. Fordel dem i en bradepande med bagepapir i. Drys vaniljesukker over dem.
  • Bland mel, havregryn, sukker og smørbar sammen i en skål og fordel dejen ud over rabarberne.
  • Bag rabarbercrumblen i ovnen i 25-30 minutter, indtil den er gylden og sprød på toppen.
  • Nyd den lun med youghurt, is eller flødeskum til.

Filed Under: Opskriftindeks, Søde sager Tagged With: crumble, dessert, rabarber, sommer, Vegansk

Previous Post: « Gulerodskage grød
Next Post: Lasagne med svampe og linser »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til vores veganske univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Vi hedder Emma Sofie og Laura og er et søskendepar fra København på hhv. 21 år og 25 år. Vi har en stor passion for den veganske livsstil og madlavning og ønsker gennem denne blog at vise jer, hvor nemt og lækkert det kan være at spise vegansk samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser.

Copyright © 2022 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme