• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Velkommen!
  • Hjem
  • Opskriftindeks
  • Recipes in collaboration with Eden Jaxx
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Opskriftindeks » Morgenmad » Gulerodskage grød

Gulerodskage grød

9. juni 2020 1 Comment

Denne gulerodskage grød er fyldt med varmende krydderier, og så får du endda grøntsager lige fra morgenstunden. Jeg nyder den helst med hakkede valnødder og vegansk vaniljeyoghurt eller yoghurt rørt med vaniljeproteinpulver.

Som at spise kage til morgenmad

Er det underligt, at jeg næsten foretrækker denne grød fremfor gulerodskage? Med mange af de samme elementer som en gulerodskage tilfredsstiller denne grød lysten til andet sødt, og så er den endda propfyldt med næringsrige ingredienser.

Prøv også:

  • Æblekage overnight grød
  • Bagt kakaogrød
  • Cookie dough grød
  • Chokolade overnight oats
  • Bagt grød med smag af chokolade, karamel og speculaas
Udskriv Pin

Gulerodskage grød

Forb. tid 5 minutter minutter
Tilb. tid 10 minutter minutter
Samlet tid 15 minutter minutter
Antal 1 person

Ingredienser

Grød

  • 1 dl havregryn gerne grovvalsede
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1/2 tsk. stødt ingefær
  • 1/3 tsk. stødt kardemomme
  • 1/3 tsk. salt
  • 1/3 tsk. stødt muskatnød
  • En knivspids stødt nellike
  • 1 spsk. ahornsirup kan erstattes med 1-2 tsk. kokossukker
  • 1 lille revet gulerod
  • 3 dl plantemælk
  • En håndfuld rosiner

Toppings

  • En håndfuld valnødder hakkede
  • Sojayoghurt med vaniljesmag eller yoghurt rørt med vaniljeproteinpulver

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen til grøden i en lille gryde og varm det op. Skru ned på lav varme når den koger. Rør rundt i grøden indtil den ønskede konsistens er opnået.
  • Hæld den færdige grød i en skål og tilsæt de hakkede valnødder og vaniljeyoghurt.

Filed Under: Alle opskrifter, Morgenmad, Opskriftindeks Tagged With: Glutenfri, grød, Oliefri

Previous Post: « Syltede rødløg
Next Post: Rabarbercrumble »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til mit plantebaserede univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Jeg hedder Laura, er 22 år og bosat i København. Jeg har en stor passion for plantebaseret madlavning og ønsker gennem denne blog at vise dig, hvor nemt og lækkert det kan være  samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser.

Læs mere.

Anbefaling af…

Denne veganske kartoffelsalat er det perfekte tilbehør til sommerens grillaftener. Den er cremet, smagfuld og vendt med krydderurter samt radiser og rødløg for ekstra sprødhed. For mange af os markerer serveringen af kold kartoffelsalat starten på sommeren. Med denne opskrift kan du nemt lave en lækker kartoffelsalat, der kan stå på køl lige op til…

Læs mere

These crispy smashed potatoes are the ultimate companion for the most exquisite Green Goddess Sauce you’ll ever create. Prepare your taste buds for a match made in culinary heaven! Ingredients: 500 g. medium white potatoes4 tbsps. olive oilSalt, to taste1/2-1 tsp. onion powder1 tbsp. parsley, finely chopped Method: Did you know? On my Instagram, you…

Læs mere

Copyright © 2023 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme