Denne gulerodskage grød er fyldt med varmende krydderier, og så får du endda grøntsager lige fra morgenstunden. Jeg nyder den helst med hakkede valnødder og vegansk vaniljeyoghurt eller yoghurt rørt med vaniljeproteinpulver.


Som at spise kage til morgenmad
Er det underligt, at jeg næsten foretrækker denne grød fremfor gulerodskage? Med mange af de samme elementer som en gulerodskage tilfredsstiller denne grød lysten til andet sødt, og så er den endda propfyldt med næringsrige ingredienser.
Prøv også:
- Æblekage overnight grød
- Bagt kakaogrød
- Cookie dough grød
- Chokolade overnight oats
- Bagt grød med smag af chokolade, karamel og speculaas
Gulerodskage grød
Antal 1 person
Ingredienser
Grød
- 1 dl havregryn gerne grovvalsede
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1/2 tsk. stødt ingefær
- 1/3 tsk. stødt kardemomme
- 1/3 tsk. salt
- 1/3 tsk. stødt muskatnød
- En knivspids stødt nellike
- 1 spsk. ahornsirup kan erstattes med 1-2 tsk. kokossukker
- 1 lille revet gulerod
- 3 dl plantemælk
- En håndfuld rosiner
Toppings
- En håndfuld valnødder hakkede
- Sojayoghurt med vaniljesmag eller yoghurt rørt med vaniljeproteinpulver
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser sammen til grøden i en lille gryde og varm det op. Skru ned på lav varme når den koger. Rør rundt i grøden indtil den ønskede konsistens er opnået.
- Hæld den færdige grød i en skål og tilsæt de hakkede valnødder og vaniljeyoghurt.
Skriv et svar