• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Velkommen!
  • Opskriftindeks
  • Hjem
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Alle opskrifter » Syltede rødløg

Syltede rødløg

3. juni 2020 1 Comment

Syltede rødløg er super lækkert ovenpå salater og i sandwiches. Derudover tager de ingen tid at lave og er tilmed billige. Her giver vi jer en simpel opskrift på syltede rødløg, og du er selvfølgelig velkommen til at tilsætte andre krydderier, hvis du har lyst til det.

De syltede rødløg får en fantastisk pink farve, som sætter ekstra flot kulør til retter og har en dejlig sur/sød smag – så både på smag og udseende scorer de højt på point!

Vi tilbereder gerne de syltede rødløg dagen før, vi spiser dem og har ofte et glas stående i køleskabet til ugen ud. Smagen bliver bedre, jo længere tid de får lov til at marinere.

Udskriv Pin

Syltede rødløg

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 10 minutter
Antal 1 glas

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 2 dl eddike enten lager- eller æblecidereddike
  • 0,5 dl sukker
  • 1 tsk. peberkorn

Sådan gør du

  • Skær tynde løgringe og kom dem i en beholder.
  • Kog eddike, sukker og peberkorn op i en gryde. Det skal koge, indtil sukkeret er opløst.
  • Hæld den kogte blanding over løgringene, luk beholderen og lad det køle af i køleskabet.

Filed Under: Alle opskrifter, Mindre retter, Opskriftindeks Tagged With: Glutenfri, Oliefri, tilbehør

Previous Post: « Granola med havregryn, kokosflager, frø og mandler – klar på 15 minutter
Next Post: Gulerodskage grød »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til mit plantebaserede univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Jeg hedder Laura, er 22 år og bosat i København. Jeg har en stor passion for plantebaseret madlavning og ønsker gennem denne blog at vise dig, hvor nemt og lækkert det kan være  samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser.

Læs mere.

Copyright © 2023 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme