Syltede rødløg er super lækkert ovenpå salater og i sandwiches. Derudover tager de ingen tid at lave og er tilmed billige. Her giver vi jer en simpel opskrift på syltede rødløg, og du er selvfølgelig velkommen til at tilsætte andre krydderier, hvis du har lyst til det.

De syltede rødløg får en fantastisk pink farve, som sætter ekstra flot kulør til retter og har en dejlig sur/sød smag – så både på smag og udseende scorer de højt på point!

Vi tilbereder gerne de syltede rødløg dagen før, vi spiser dem og har ofte et glas stående i køleskabet til ugen ud. Smagen bliver bedre, jo længere tid de får lov til at marinere.
Syltede rødløg
Antal 1 glas
Ingredienser
- 2 rødløg
- 2 dl eddike enten lager- eller æblecidereddike
- 0,5 dl sukker
- 1 tsk. peberkorn
Sådan gør du
- Skær tynde løgringe og kom dem i en beholder.
- Kog eddike, sukker og peberkorn op i en gryde. Det skal koge, indtil sukkeret er opløst.
- Hæld den kogte blanding over løgringene, luk beholderen og lad det køle af i køleskabet.
Skriv et svar