• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Hjem
  • Opskriftindeks
  • Anbefalinger
  • Ugen der gik
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Alle opskrifter » Rød pesto med soltørrede tomater

Rød pesto med soltørrede tomater

1. februar 2020 Leave a Comment

Det er dejlig nemt at lave sin egen pesto. Det er også både billigere og sundere end at købe det i supermarkedet og du kan lave dobbeltportion, så du har til flere dage. Det burde egentlig være noget, man altid har i køleskabet, så man hurtigt kan pifte enhver ret op!

Smagfuld og alsidig

Denne røde pesto med soltørrede tomater er seriøst god! Det er faktisk helt samme opskrift som vores pesto med basilikum og spinat, bare tilsat et glas soltørrede tomater. Denne pesto passer perfekt til gnocci, brød, salat, pizza osv.

Du tænker måske “hvor er osten?” og sagen er den, at vi bare har tilsat en smule gærflager, som giver en smule “ostesmag”. Mere behøves ikke. Som vi har skrevet før, vil vi helt klart anbefale at købe gærflager, da det kan pifte mange veganske retter op.

Hvis du elsker pesto, skal du bestemt lave denne opskrift – den er et must! Denne røde pesto er:

  • Nem
  • Simpel
  • Alsidig
  • Tilfredsstillende
  • Fyldt med smag

Opskriften er en sikker vinder!

Udskriv Pin

Rød pesto med soltørrede tomater

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 13 minutter
Antal 1 glas

Ingredienser

  • 1 lille potte basilikum skyllet
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 glas soltørrede tomater i olie
  • 25 g. pinjekerner svarer til ca. 1/2 dl.
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk. gærflager
  • 1/2 dl. olivenolie +lidt vand
  • 1/2 citron saften fra den
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rist pinjekernerne på en pande indtil de blive brune. Hold godt øje med dem! De kan hurtigt få for meget.
  • Dræn de soltørrede tomater for olie og skyl dem godt i en si.
  • Tilsæt alle ingredienser til en blender og blend indtil en ensartet konsistens. Hvis du ønsker en mere flydende konsistens tilsættes lidt vand (2 spsk.). Blend igen.
  • Smag pestoen til og server den. Pestoen kan holde ca. en uge i køleskabet.

Filed Under: Alle opskrifter, Dressing & dip, Opskriftindeks Tagged With: lækker, pesto, smagfuld, soltørredetomater, Vegansk

Previous Post: « Søde æblemuffins
Next Post: Cremet smoothie med banan, dadler og kaffe »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til vores veganske univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Vi hedder Emma Sofie og Laura og er et søskendepar fra København på hhv. 23 år og 20 år. Vi har en stor passion for den veganske livsstil og madlavning og ønsker gennem denne blog at vise jer, hvor ekstremt nemt og lækkert det er at leve på denne måde samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser. Her deler vi opskrifter, guides samt øjeblikke fra ugerne der går. Læs mere →

Copyright © 2021 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme