• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Hjem
  • Opskriftindeks
  • Anbefalinger
  • Ugen der gik
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Alle opskrifter » Søde æblemuffins

Søde æblemuffins

28. januar 2020 Leave a Comment

Det her er muligvis den bedste opskrift på muffins, du kommer til at smage i lang tid. Det er simpelthen bare umuligt kun at holde sig til én. De er svampede, krydrede, perfekt sødet, nemme at bikse sammen, billige og lavet af ingredienser, der er nemme at få fat i.

Der er altså bare noget hyggeligt over at bage. Vi elsker det og synes, det er utrolig afslappende og dejligt at bage kager helt fra bunden. Det er sjovt at se det færdige resultat og selvfølgelig nyde det efterfølgende. Sådan har vi det faktisk generelt med alt slags madlavning. Vi kan snildt stå i køkkenet i flere timer af gangen. Det bedste er efterfølgende at dele det, man har bagt eller lavet med ens nærmeste.

Alt du skal gøre, for at lave disse søde æblemuffins er at blande de tørre ingredienser sammen i en skål. Bland så de våde ingredienser sammen i en anden skål. Tilsæt det våde til det tørre og rør det sammen. Slut af med at tilsætte æbleternene, rør det rundt og fyld dejen i muffinforme. Bag dem i ovnen i 20 minutter, lad dem køle lidt af og nyd!

Stærkt vanedannende

Bliver vi dømt eller set ned på, hvis vi fortæller, at vi har lavet denne opskrift 3 gange på en uge? De er simpelthen bare så lækre, og vi har ikke fået nok af dem endnu. De er fyldt med små æblestykker indeni og er godt krydrede med kanel. De modne bananer søder disse muffins og giver den svampede tekstur sammen med brun farin. Dit køkken kommer til at dufte fantastisk, når du bager disse muffins i ovnen. Mmmh.

Udskriv Pin

Søde æblemuffins

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 8 muffins

Ingredienser

  • 1 stort rødt æble
  • 3 modne bananer
  • 3 dl. brun farin eller kokossukker
  • 3,5 dl. sigtet speltmel
  • 1 tsk. kanelpulver
  • 1 tsk. natron
  • 0,5 tsk. bagepulver
  • 0,5 dl. plantemælk
  • 0,5 dl. olie
  • 0,5 tsk. salt

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
  • Skræl æblet og skær det i små tern.
  • I en skål blandes alle de tørre ingredienser sammen.
  • I en anden skål moses bananerne med en gaffel, så der er minimum af klumper tilbage. Rør derefter plantemælk og olie i skålen med de moste bananer.
  • Tilsæt de "våde" ingredienser til de "tørre" og rør godt rundt. Slut af med at blande æbleternene i dejen.
  • Fyld dejen op i 8 muffinforme. Bag dem i ovnen i 20 minutter.
  • Lad dem køle af i cirka 10 minutter.

Filed Under: Alle opskrifter, Opskriftindeks, Søde sager Tagged With: banan, kanel, krydret, lækkert, smagfuldt, Vegansk, æblemuffin

Previous Post: « Æblecrumble med varmende krydderier
Next Post: Rød pesto med soltørrede tomater »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til vores veganske univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Vi hedder Emma Sofie og Laura og er et søskendepar fra København på hhv. 23 år og 20 år. Vi har en stor passion for den veganske livsstil og madlavning og ønsker gennem denne blog at vise jer, hvor ekstremt nemt og lækkert det er at leve på denne måde samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser. Her deler vi opskrifter, guides samt øjeblikke fra ugerne der går. Læs mere →

Copyright © 2021 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme