• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Mad med god samvittighed

  • Velkommen!
  • Opskriftindeks
  • Hjem
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Instagram
    • YouTube
Du er her: Hjem » Alle opskrifter » Magiske snickers bidder – glutenfri og ultra lækre

Magiske snickers bidder – glutenfri og ultra lækre

14. januar 2020 2 Comments

Der er absolut ingen ord, der kan beskrive hvor godt disse snickers bidder smager. De er magiske, og noget af det bedste vi har smagt. Du skal hverken bruge blender eller nogle andre smarte maskiner til at lave denne opskrift. Alt du behøver er en skål, en gaffel, et komfur og en gryde – noget de fleste, hvis ikke alle, har derhjemme.

Kræver få ingredienser og er nemme at lave

Snickers bidderne består af peanutbutter, kokosfibermel, ahornsirup, dadler, vaniljesukker, saltede peanuts, mørk chokolade, kokosolie og lidt vand. De er virkelig simple at lave, og man kan måske komme til at tænke, hvordan de kan smage SÅ godt, som de gør – netop derfor er de magiske.

Peanuts, dadler og chokolade er den bedste kombination! Vi er lidt afhængige af dem alle tre, men særligt dadler dyppet i peanutbutter. I denne opskrift har vi brugt små friske dadler, der kan findes i de fleste supermarkeder i grøntafdelingen. Du kan også bruge medjool dadler, men så skal der bruges færre, da de er større.

Skal ikke bages og er naturligt glutenfrie

Snickers bidderne skal blot en tur i fryseren, inden de kan spises. Server dem som dessert eller spis dem som en snack. Opskriften giver cirka 6 aflange barer, afhængigt af hvor tykke man skærer dem. Du kan også sagtens lave dobbelt portion, hvis der skal være til flere personer. Det dejlige ved denne opskrift er, at den naturligt er glutenfri, så den kan serveres til de fleste.

Vi anbefaler, at du sammensætter bunden, karamellen og peanuts dagen før, da det er vigtigt, at det er helt frossent, så chokoladen lægger sig pænt på overfladen og ikke ryger ned ad siderne.

Udskriv Pin

Magiske snickers bidder – glutenfri og ultra lækre

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 2 timer 10 minutter
Samlet tid 2 timer 25 minutter
Antal 6 barer

Ingredienser

Bund:

  • 1 dl usødet peanutbutter
  • 2 spsk. kokosfibermel
  • 2 spsk. ahornsirup

Karamel:

  • 12 små friske dadler
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. vaniljesukker

Chokolade

  • 60 g. mørk chokolade gerne med 75% kakao eller derover
  • 2 tsk. kokosolie

Andet:

  • 2 håndfulde saltede peanuts

Sådan gør du

  • Bland peanutbutter, kokosfibermel og ahornsirup sammen i en skål. Herefter tages det over i en form, beklædt med bagepapir, der måler 15×10 cm. Mas det godt ned i formen. Bunden skal helst være helt glat.
  • Tag stenene ud af dadlerne og mas dem med en gaffel i en skål. Tilsæt vand og vaniljesukker. Mas det godt sammen indtil der ikke er nogle klumper.
  • Tag karamellen på bunden og fordel det godt ud. Tag herefter peanuts på karamellen og pres dem blødt ned, så de sidder fast. Stil det i fryseren i mindst 2 timer eller til næste dag.
  • Smelt chokolade sammen med kokosolie over et vandbad og hæld det herefter over snickers bidderne. Stil det i fryseren i minimum 10 minutter inden de skæres ud og spises.

Filed Under: Alle opskrifter, Opskriftindeks, Søde sager Tagged With: chokolade, dessert, Glutenfri, peanuts, raw, snickers, Vegansk

Previous Post: « Fantastiske bananpandekager
Next Post: Pesto med basilikum og spinat »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Velkommen til vores veganske univers, hvor god samvittighed, nydelse og balance er i fokus. Vi hedder Emma Sofie og Laura og er et søskendepar fra København på hhv. 21 år og 25 år. Vi har en stor passion for den veganske livsstil og madlavning og ønsker gennem denne blog at vise jer, hvor nemt og lækkert det kan være at spise vegansk samtidig med, at man gør noget godt for sig selv og sine omgivelser.

Copyright © 2022 Mad med god samvittighed on the Foodie Pro Theme